BODERNE PÅ HORNBÆK HAVNEFEST

BODERNE PÅ HORNBÆK HAVNEFEST

Nedenfor for finder du en kort præsentation af alle Havnefestens boder.

Hver bod er bemandet af frivillige hjælpere og bestyres af en bodholder.

Tag godt imod dem, og husk at alle arbejder frivilligt og ulønnet i en god sags tjeneste.

Alle vil gøre deres yderste for, at du får en god oplevelse på Hornbæk Havnefest.

Rigtig god fornøjelse!   

 

TROSSEN

I Trossen serveres der skønne ægte panini med serranoskinke og mozzarella ost. Der laves dejlige grillede kyllingesandwich med fuldkornspanini og lækkert fyld, sidst men ikke mindst serveres der den uovertrufne kebab, som gæsterne spørger efter hver år. I det hele taget føler man sig taget lidt med til sydens sol, når man handler her. Du finder Trossen til venstre for Store Scene.

FREDSFISKEN

Det populære Folkekøkkenet Hornbæk står bag Fredsfisken, som er Havnefestens nye madbod ude på molen. Fredsfisken er tænkt som et hyggeligt og tilbagelænet hjørne, hvor  maden er 100 procent vegansk.

Glæd dig også til fællessang og levende musik. Folkekøkkenet er i forvejen kendt for at styrke livet og miljøet i Hornbæk på social, bæredygtig og sund vis.

HYTTEFADET

I Hyttefadet er der altid høj stemning og masser af god musik som nydes i selskab med et godt glas øl. Vi glæder os til i år at præsentere en gammel kending af havnefesten, vore lokale 'old-boyband' 'THE SUNSHINE BOYS samt ikke mindst sidste års store succes JANE & SHANE fra Skotland/ Irland. Velkommen i Hyttefadet midt på festpladsen, foran Bådeklubben.

TAPASBAREN

Oppe på førstesalen af Bådeklubben finder du Tapasbaren, hvor der serveres lækker veltilberedt middelhavsmad, lavet på stedet af vores internationale kokkehold. Her kan du købe en overdådig tallerken med spanske tapas- og græske meze-anretninger. Nyd de sydlandske retter med god vin eller et glas koldt fadøl.

ØL & PØLSEN

Øl & Pølsen er den hyggelige vogn, som du finder til højre for Store Scene på vej hen mod ViseVersteltet.

Her serveres lækre pølser i mange varianter. Hvad enten du ønsker en ristet med brød, en indianer med sidevogn, en fransk hotdog eller blot en kradser kan du købe den her.
Er du senere på aftenen til fest i ViseVersteltet og sulten melder sig, kan du altid lige snige dig ud til Øl & Pølsen og nuppe dig en hotter.

 

FISKEDELLEN

I Fiskedellen serveres der de lækreste nystegte fiskefrikadeller direkte fra panden.

UDSIGTEN

På terrassen foran Bådeklubben finder du cocktailbaren UDSIGTEN. Her serveres et bredt udvalg af cocktails, forfriskende vine, Italiensk øl, likører og meget andet.

Læn dig tilbage i de bløde møbler og nyd en drink og ikke mindst udsigten ud over vandet..

KABYSSEN

Er du til en lækker, frisklavet flæskestegssandwich, så er det Kabyssen, du skal besøge. Og melder smagen af remoulade sig i din gane, laver Kabyssens skønne piger dig også gerne en portion friturestegte pommes frites som supplement.

Kabyssen finder du midt på havnepladsen, og der er selvfølgelig altid koldt øl i hanerne.

 

VISE-VERS TELTET

Når Store Scene lukker ned, og du fortsat er parat til mere fest og musik, er det i Vise-Vers teltet, det sker. Hornbæks 'eget rockband' SWEET CHARLIE 5 gir den gas både fredag og lørdag aften.

Vise-Vers teltet og Sweet Charlie 5 er efterhånden blevet et "must" for alle trofaste havnefestgæster. Vise-Vers teltet er stedet hvor alle mødes og slipper gækken løs.