HAVNEFEST I BØRNEHØJDE

HAVNEFEST I BØRNEHØJDE

 

Krabberæs, De Danske Hospitalsklovne, Ansigtsmaling, Sildekasse Grandprix, Åh Abe Show og meget meget mere...

Hornbæk Havnefest er en fest for hele familien – også de mindste – så igen i år er der masser af sjove aktiviteter på molen ved Strandlegepladsen. Lørdag står den på krabberæs, hospitalsklovne og ansigtsmaling, hvor kun fantasien sætter grænser. Har man inden søndag tilmeldt sig Sildekasse Grandprixet - et sildekasseræs for børn på festpladsen - kan man deltage med egen sildekassebil. Tilmelding sker på info@hornbaekhavnefest.dk

 

 

SILDEKASSERÆS I BØRNEHØJDE

SILDEKASSERÆS I BØRNEHØJDE

Løbet har altid været en stor succes, - og igen i år vil Thorkild Thyrring lede deltagerne sikkert igennem løbet med masser af spænding undervejs.

Har du lyst til at deltage, da tilmeld dig på mail: Info@hornbaekhavnefest.dk  og noter i emnefeltet: Sildekasseræs i børnehøjde

Skriv desuden navn samt antal deltagere samt alder

Tilmeldingen kan også ske på vores facebookside.

 

ANSIGTMALING

Der er rift om at få lavet ansigtmaling - så kom i god tid ....

Havnefest i børnehøjde

DE DANSKE HOSPITALSKLOVNE

Både lørdag og søndag mellem kl 13-17.

De Danske Hospitalsklovne tager imod dig, passer godt på dig og får dig helt sikkert til at smile. Ja, adskillige børn og barnlige sjæle er set slå en latter op, når klovnene folder sig ud. Hormbæk Havnefest støtter Danske Hospitalsklovne.

 

 

Åh Abe Show

ÅH ABE SHOW

med Mek Pek, Anna Spejlæg & Anton Falk

spiller på Hornbæk Havnefests Store Scene

Søndag d. 28. juli kl 14.00

Anna Spejlæg (ukulele og sang), Mek Pek på gulvbas, sang, kazoo og trompet - og Anton Falk (DJ og guitarist) optræder med alle de kendte sange fra Åh Abe-pladerne, der - da de blev udsendt - gik lige i hjertet på såvel børn, deres forældre og bedsteforældre. 

Hvem husker ikke "Min kat den danser Tango", "Jeg er en papegøje fra Amerika", "Jeg er en glad lille cowboy" og mange, mange flere.

Glæd jer til et show fuld af sange som generationer har sunget med på de sidste mange årtier.