DAMEFROKOSTEN

DAMEFROKOSTEN

Lørdag d. 27. juli kl 12.00

Damefrokosten i ViseVersteltet er blevet en tilbagevende tradition af de helt store på Hornbæk Havnefest. Dette års tema er Badehotel 1930/40 - og der er præmier til de bedst udklædte.

I det hele taget har arrangørerne sørget for, at der vil være fest og farver i en grad som ikke tidligere er set. Midt i det hele en Quiz om kendskabet til Hornbæks Historie, og næsten alle byens butikker, ejendomsmæglere, restauranter og barer har doneret gaver som der løbende vil blive quizzet om under festen.

Og nu til menuen: Vi lægger ud med krabbesalat og lynstegt tun m/ rygeostecreme og pinjekerner, derefter dampet torsk m/ ananas og karrycreme og siden varm røget laks m/ sauce verte.

Vi forlader fisken og går til rosa stegt okseentrecote, glaseret skinke, råstegte kartofler med friske krydderurter, kold kartoffelsalat eller flødekartofker, tomatsalat og broccolisalat - jeg kunne blive ved, men stopper her. Årets hovedmenu leveres af Fiskehuset Hornbæk, og der kommer ikke til at mangle noget.

Når frokosten er vel i gang træder bandet Human Sound op på scenen og underholder for 5. år i træk med dansevenlig popmusik og godt humør. Så velkommen til en munter og festlig eftermiddag, hvor Hornbæks skønne kvinder kan folde sig ud.

Billetter kan fortsat købes i Hornbæk Havnekiosk: pris 225 kr, men vent ikke for længe; pludselig er der udsolgt. Max kapacitet: 300 pers.

KLIK HER

Se billeder fra Damefrokosten her.  Har du også mod på videoen, så kan den ses her. 

Flere billeder her. Vi glæder os til at se dig lørdag den 27. juli 2019

Billeder fra Damefrokosten 2016.

Se evt. flere her.