Billetpriser

ER DET VIRKELIG SANDT?

Vel er det så!!!

Flere har undret sig over de lave billetpriser til årets Hornbæk Havnefest den 26-28 juli.

Blot 80 kr for en hel dag på havnen med masser af god musik og underholdning. 40 kr for børn (7-14 år) - og alle derunder gratis. Hva'be'har...

Hornbæk Havnefest har i år sat sig for at se så mange glade publikummer på havnen som muligt. Og når I så først er inde og måske har lidt ekstra penge på lommen, ku det jo være, at I havde lyst til at besøge en af de mange spændende madboder sammen med vennerne.

Hver dag en ny billet. Intet forsalg. 

God fornøjelse!

Hornbæk Havnefest

HORNBÆK HAVNEFEST STØTTER DANSKE HOSPITALSKLOVNE

og på strandlegepladsen bag ved ViseVersteltet modtager 2 hospitalsklovne - både lørdag og søndag - forældre og børn, når de besøger den populære Havnefest i Børnehøjde med masser af sjove aktiviteter.

Men inden da, - når du køber billetter til familien i indgangen, får du et tilbud som det kan være svært at sige nej til - og hvor du samtidig giver din støtte til Danske Hospitalsklovne.

Ved købet af et lod til blot 10 kr deltager du i konkurrencen om at vinde et Spa Gourmet ophold for 2 personer på Marienlyst Strandhotel.

Præmien i deltaljer: MARIENLYST SPA GOURMET OPHOLD FOR 2 PERS. Overnatning i superior værelse med havudsigt. Et glas chanpagne serveres som velkomst ved bordet i Brasserie 1861. Sammensæt selv din 3-retters menu i vores a la carte restaurant Brasserie 1861. Stor morgenbuffet i Restaurant Marienlyst. Entré til spa med indendørs og udendørs faciliteter. Lån af badekåbe & slippers. Fri WI-FI. Gratis parkering. Fri entré til Casino Marienlyst.

Du er velkommen til at købe flere lodder, faktisk ét for hvert familiemedlem: jo flere købte lodder jo flere smil fra børn på danske hospitaler.

Vinder-nummeret trækkes søndag d. 28/7 kl 16.45 fra Store Scene.

 

HER ER PLAKATEN, SOM DU SER I HELE BYEN

Hornbæk Havnefest