Her et lille udsnit af de bands som du kan opleve på årets Hornbæk Havnefest. For det fulde program se under overskriften 'Velkommen'.

Sweet Charlie 5

SWEET CHARLIE 5

spiller i ViseVersteltet

Fredag d. 26/7 kl 21.30 & lørdag d.27/7 kl 22.00

Gennem en årræke har de 5 dygtige medlemmer i Sweet Charlie 5 stået for suveræne cover-udgaver af rockens allerstørste sange - i versioner som ikke lader originalindspilningerne noget efter. Når Store Scenes topnavne fredag og lørdag aften har spillet deres sidste ekstranumre, fortsætter Sweet Charlie 5 traditionen tro festen i ViseVersteltet, og igen i år kan Havnefestens gæster glæde sig til at garnere de skummende fadøl med hits i højt tempo.

SouvenIrs

SOUVENIRS

spiller på Hornbæk Havnefests Store Scene

Fredag d. 26. juli kl 18.00

Souvenirs, alias Sofie Bonde og Nils Torp, har været på landevejen i mere end 25 år. De slog igennem med et brag med “Han tog et nattog” i 1994, og siden er det blevet til mange iørefaldende pophits. Ja, man bliver faktisk overrasket over så mange af sangene, man kender: ” Jeg hader Susanne”, ”Jeg troed' du var hos Mikael”, ”Hvis du ku’ li’ mig i et sommerhus” for bare at nævne nogle få. 

Souvenirs optræder live som kvintet - en energibombe med trommer, bas, guitar og trestemmigt kor for fuld skrue. Der er lagt op til en fest med hit på hit, der vækker gode 90’er minder.

KLIK HER

Gasbox

GASBOX

spiller på Hornbæk Havnefests Store Scene

Fredag d. 26. juli kl 20.00

Danmarks bedste Kim Larsen sanger, René Hejdmann, er i front når Gasbox giver publikum en koncertoplevelse, der er så tæt på den ægte vare, som man kan komme. Mine damer og herrer:... 

Først tror du det er Kim Larsen - så tror du det er løgn!

KLIK på boksen nedenfor, se videoen og glæd dig til koncerten.

KLIK HER

Læderhalsene

LÆDERHALSENE

spiller på Hornbæk Havnefests Store Scene

Lørdag d. 27. juli kl 15.30

Glem alt om blide engletoner og rækker af uskyldsrene korsangere, der gemmer sig bag nodestativerne. Det her er hverken blidt eller pænt. Det her er Læderhalsene.

Denne eftermiddag bliver en konfetti-kanon af musikalske lækkerier. Det 30-personer store kor blæser publikum bagover med et forrygende mix af svulstige kornumre holdt i stram line af et altid toptunet band.

Koret Læderhalsene er en samling dygtige sangere, performere og solister, der skiftes til at stå i spotlightet med det bragende kor bag sig. Læderhalsene er ren energi, der altid starter en fest - også for publikum. Læderhalsene blev dannet i Helsingør i 1991 og har siden starten sat scenen som Danmarks fedeste showkor.

KLIK på boksen nedenfor, se videoen og glæd dig til koncerten.

KLIK HER

Beverly Hills Orchestra

BEVERLY HILLS ORCHESTRA

feat. Henrik Launbjerg & Jimmy Colding fra Zididada og brass section

spiller på Hornbæk Havnefests Store Scene 

Lørdag d. 27. juli kl 19.00

Beverly Hills Orchestra - også kendt som BHO - er et af Danmarks mest populære cover bands. Dannet i Helsingør i 1986 har BHO været toppen af Nordsjællands-poppen lige siden.

I dagens anledning finder vi det populære band i stærkeste opstilling med fuld blæsersektion og lead-vokalisterne Henrik Launbjerg og Jimmy Colding fra Zididada. Yderligere introduktion burde være unødvendig.

KLIK HER

ÅH ABE SHOW

med Mek Pek, Anna Spejlæg & Anton Falk

spiller på Hornbæk Havnefests Store Scene

Søndag d. 28. juli kl 14.00

Anna Spejlæg (ukulele og sang), Mek Pek på gulvbas, sang, kazoo og trompet - og Anton Falk (DJ og guitarist) optræder med alle de kendte sange fra Åh Abe-pladerne, der - da de blev udsendt - gik lige i hjertet på såvel børn, deres forældre og bedsteforældre. 

Hvem husker ikke "Min kat den danser Tango", "Jeg er en papegøje fra Amerika", "Jeg er en glad lille cowboy" og mange, mange flere.

Glæd jer til et show fuld af sange som generationer har sunget med på de sidste mange årtier.

Halberg & Friends

HALBERG & FRIENDS

spiller på Hornbæk Havnefests Store Scene

Søndag d. 28. juli kl 17.00

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er nu vendt tilbage til livescenen med et helt nyt band: Halberg & Friends. 

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og Halbergs egne solo albums. Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde', 'Brændende Læber' og ”'Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde…- og det med en håndfuld af landets allerbedste musikere.

Poul Halberg (guitar & vokal), Jan Sivertsen (trommer), Jette Schandorf (bas) – 3 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn - giver de mange gode sange nye vinger. Glæd Jer til et forrygende genhør!

KLIK på boksen nedenfor, se videoen og glæd dig til koncerten.

KLIK HER